Informatie

♥ Voor foto's en filmpjes kunt u terecht op onze Youtube kanaal ← klik

Betrouwbaarheid

Wij gaan er vanuit dat u veel waarde hecht aan kwaliteit, professionaliteit en helderheid “Wij ook” en daarom hebben wij ons laten keuren door het Thuiswinkel keurmerk en staan wij geregistreerd in het handelsregister (kvk.nl). 


Gemengd publiek (Hindoestaans, Surinaams, Guyanees, Nederlands)

Verwacht u een gemengd publiek op uw feest? dan is dat voor ons geen probleem. Wij draaien verschillende stijlen en zijn goed op de hoogte van de nieuwste liederen en hebben verstand van oudere muziek, maar ook traditionele muziek. Op welk feestaangelegenheid weten we goed af te stemmen welke liederen gepast zijn. Buiten dat stemmen wij 'altijd' met u af wat de wensen zijn.

Muziekstijlen

Enkele categorieën qua muziek zijn: Bollywood, Chutney, Bhaitak, Nagara, Bhangra, Soca, Merengue, Salsa, Zouk, Bachata, Reggaeton, Reggae, R&B, Hip Hop, Bubbling, House, Moombhaton, Top 40, Disco classic, Apres ski, Bigi pokoe, Kaseko, Soul en nog veel meer...

 Interactie & Entertainment

Wij genieten als u geniet! Daarom houden wij graag de spanning erin door gezellig mee te doen met het publiek. Door gezellige activiteiten toe te passen houden wij uw publiek op de dansvloer. Uiteraard zijn wij er van bewust dat dit niet altijd nodig is, daarom stemmen wij per moment af wat wel en niet kan. Uiteraard als u zelf verzoeken heeft, voeren wij deze natuurlijk altijd uit.

Apparatuur

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat werken wij enkel alleen met professioneel apparatuur. Als het feest bij u thuis is, nemen wij daarvoor een gepaste installatie mee. Mocht uw feest in een grote zaal zijn, dan is ook dat voor ons geen probleem. Kortom, als het nu gaat om 20 personen of 500 personen. Wij zorgen altijd voor de juiste apparatuur. Dit geldt ook voor onze disco- en sfeerverlichting.

Eerlijk en heldere prijs

Wij hanteren altijd een eerlijk en heldere prijs zonder verrassingen. Door onze offerte zo compleet mogelijk in te vullen wordt uw prijs berekend. In de meeste gevallen werken wij met een standaard pakket prijs, maar mocht het voorkomen dat de zaal dat u heeft gehuurd zelf al een installatie heeft, dan krijgt u van ons een korting op het pakket prijs.

Klantenservice

Wij zijn tevreden als u tevreden bent, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u het ergens niet mee eens was. Dat kunt u ons dat laten weten door te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het doel is om te zoeken naar een oplossing waarbij beide partijen tevreden zijn.